Internationale treinplannertrein naar Berlijn

Ben je van plan om op vakantie te gaan met de trein? Met de internationale treinplanner van NS kun je nu ook internationaal de mooiste treinreizen maken. Je kunt op prachtige bestemmingen komen in vele landen in Europa. Denk hierbij aan landen als Duitsland, Frankrijk, Italië en natuurlijk ook Engeland! Boek daarom eens een reis met de internationale treinplanner van NS!

Hoe de internationale treinplanner werkt

De internationale treinplanner van NS is heel handig. Je kunt namelijk online tickets bestellen voor de leukste treinreizen naar diverse bestemmingen in Europa. Bedenk eerst naar welke stad je graag zou reizen en bekijk of je hier kunt komen met de internationale trein van NS. Bedenk ook vanaf welk station je wilt reizen. Er gaan veel internationale treinen in Nederland vanaf Amsterdam, maar woon je in andere gedeelten van het land, dan kun je ook kijken of de trein stopt bij een stad die dichter bij jou in de buurt is. Stations waar internationale treinen van NS stoppen zijn bijvoorbeeld Utrecht, Arnhem, Hengelo, Rotterdam en Breda.

Gemakken van de internationale treinplanner

Heb je het begin- en eindpunt van je reis ingevuld in de treinplanner? Bekijk dan op welke dag je wilt vertrekken en op welke dag je terug wilt keren. De internationale treinplanner zoekt vervolgens voor je uit of er nog treinreizen beschikbaar zijn en wat de treinreizen kosten. Dit geeft je de mogelijkheid om de goedkoopste treinreis uit te kiezen.

Je kunt met de internationale trein van NS goedkoop naar diverse bestemmingen reizen. Wil je bijvoorbeeld naar Berlijn met de trein? In een kleine zesenhalf uur ben je al in de prachtige hoofdstad van Duitsland. Je betaalt voor een enkeltje naar Berlijn bovendien maar 49 euro, dus je reis zal je veel minder kosten dan wanneer je met de auto gaat. Je hoeft immers niet de hele tijd bij te tanken. Bovendien heb je veel meer comfort in de trein van NS. Als je met de internationale treinplanner je reis plant, ben je verzekerd van een treinreis waarbij je genoeg ruimte hebt om te zitten, lekker een tijdschrift of krant te lezen of lekker te genieten van het uitzicht. Bovendien kun je meestal eten kopen in de bistro’s of – in sommige gevallen – krijg je zelfs eten aangeboden. Dit laatste is vaak het geval bij nachttreinen.

Internationale treinplanner heeft veel bestemmingen

Waar je ook heen wilt, met de internationale treinplanner kun je er komen. Zo kun je reizen naar België, Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, maar ook naar Italië. Per land zijn er verschillende treinstations waar de trein heenrijdt, dus heb je een ruime keuze aan reisbestemmingen. Maar de sleutel tot jouw reis is natuurlijk de internationale treinplanner!