Met NS naar vele bestemmingentreinkaartjes reserveren

Met de internationale trein van NS kun je gemakkelijk naar vele prachtige bestemmingen komen in Europa. Je kunt online je ticket reserveren, zodat je verzekerd bent van een geweldige treinreis naar landen als Duitsland, Engeland en Oostenrijk. Het is gemakkelijk om een ticket te reserveren voor de internationale trein van NS. Je doet dit met de internationale treinplanner!

Weet je al waar je naartoe wil gaan met vakantie? En weet je al hoe je er wil komen? Met de trein is veel goedkoper dan met de auto. Je hoeft namelijk niet telkens weer dure benzine te kopen. Als je tickets gaat reserveren voor de internationale trein van NS, dan betaal je in één keer een betaalbare prijs en ben je snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming. Treinen van de NS gaan bovendien een stuk sneller dan je auto. Bepaalde internationale treinen van de NS kunnen zelfs wel 300 kilometer per uur halen. Bovendien hoef je niet zelf te rijden, zodat je ook nog eens uitgerust aankomt op jouw vakantieadres. Zo kun je direct fris beginnen aan de vakantie!

Internationale treinbestemmingen

De internationale trein van NS gaat naar diverse bestemmingen. Zo kun je tickets reserveren voor een citytrip naar Londen met de NS. Maar ook in Frankrijk zijn er diverse bestemmingen om heen te gaan met de internationale trein van NS. Natuurlijk kun je tickets reserveren om naar Parijs te reizen. Je bent vanaf Amsterdam in iets meer dan 3 uur al in de stad van de liefde! Als je bovendien met de auto zou gaan, dan zou je zeker een aantal keer moeten tanken. Met de trein ben je echter al voor 35 euro in de hoofdstad van Frankrijk! Je hebt dus veel voordeel als je tickets gaat reserveren voor de internationale trein van NS. Je kunt ook tickets reserveren voor andere Franse steden, zoals Lille, Nice en Bordeaux.

Reserveren voor de autoslaaptrein

Een ander fenomeen is de autoslaaptrein. Wil je je auto meenemen op vakantie? Dan kun je er ook voor kiezen om met de autoslaaptrein te reizen. Je kunt in de trein slapen, zodat je al helemaal uitgerust aankomt op de plaats van bestemming! Als je vervolgens aangekomen bent, heb je je eigen auto bij de hand, dus hoef je niet een andere auto te huren. Je kunt tickets reserveren om met de autoslaaptrein naar Italië of Zuid-Frankrijk te reizen. Maar je kunt ook naar Zwitserland of Duitsland reizen met deze trein. Naast auto’s kun je ook je fiets of bijvoorbeeld een motor meenemen op vakantie.

Als je tickets voor de internationale trein van NS wilt gaan reserveren, check dan de internationale treinplanner van NS voor het plannen van je reis. Je kunt hier opgeven op welke dag je wilt vertrekken en wanneer je terug wil keren naar huis. Geef je bestemming op en de internationale treinplanner bekijkt voor jou wat de opties zijn voor de dag waarop jij een internationale treinreis wilt reserveren.