Internationale trein Italiëtrein naar Milaan

Ben je ook zo’n liefhebber van het prachtige Italië? Dan zul je er vast zo nu en dan naartoe willen gaan op vakantie. Met de auto is dit vrij duur, omdat de benzineprijzen er niet om liegen. Heb je daarom al eens nagedacht over de voordelen van het reizen per internationale trein? Je kunt gemakkelijk naar de mooiste steden van Italië komen vanuit Nederland!

Reizen per internationale trein heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Zoals net opgenoemd is het veel goedkoper, omdat je geen benzine hoeft te betalen. Ook hoef je geen duur vliegticket te betalen. Maar voor de prijs die je betaalt voor je treinkaartje naar Italië krijg je veel terug. Met de internationale trein reizen is namelijk een ervaring. Je geniet ten eerste van de mooiste uitzichten. Dit heb je niet met de auto, waar je je ogen op de weg zult moeten houden. Vanaf het vliegtuig zul je ook weinig meekrijgen van het land. Met de internationale trein rijd je echter door prachtige natuurgebieden heen. Wanneer je bovendien aangekomen bent in Italië, ben je heerlijk uitgerust, omdat je hebt genoten van het comfort van de internationale trein.

Bestemmingen in Italië met de trein

Je kunt op deze manier naar veel plaatsen reizen in Italië. Zo kun je kiezen voor het prachtige Milaan. Deze stad in het noorden van Italië staat bekend als de fashionstad van Italië en dat merk je direct als je er rondloopt. Er staan veel ketens van bekende kledingmerken. Ook de bevolking maakt er een sport van om er zo hip en trendy mogelijk bij te lopen. Ook kun je naar Rome reizen, de bijzondere hoofdstad van Italië, met het klassieke Colosseum. Dit moet je een keer gezien hebben in je leven! Rome is sowieso een stad vol prachtige klassieke, oude gebouwen en kerken en een perfecte stad om bijvoorbeeld eens heen te gaan met je geliefde.

Maar Italië kent nog veel meer mooie plaatsen, zoals het pittoreske Florence, met de prachtige Duomo, die deze stad centreert. Heb je daarnaast de scheve toren van Pisa al eens gezien? Pisa is niet ver van Florence vandaan, maar zeker de moeite waard om eens heen te reizen met de internationale trein. Maar ook Genua is een leuke bestemming om heen te gaan met de internationale trein. Deze havenstad was de geboortestad van niemand minder dan Christoffel Columbus. Je kunt hier komen met de autoslaaptrein. Op deze manier kun je in de trein slapen, zodat je meer aan je volgende dag hebt. Als je wil kun je bovendien een auto, fiets of brommer meenemen in deze trein, zodat je goed vervoer bij je hebt wanneer je aankomt in Genua. De internationale trein geeft je dan ook veel mogelijkheden, zodat je de reis kunt plannen die je zelf het liefst wil!