Met de trein naar Duitslandtrein naar Berlijn

Naar Duitsland op vakantie gaan hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt namelijk goedkoop naar Duitsland met de internationale trein. Dit bespaart je een hoop kosten en moeite en je zult genieten van een comfortabele reis naar dit land! Dit is een stuk handiger dan met de auto naar Duitsland gaan, want je bespaart benzine, je ziet nog eens wat van het prachtige landschap en je komt uitgerust aan op je plaats van bestemming!

Er zijn een heleboel leuke bestemmingen die de internationale trein naar Duitsland heeft. Zo kun je met de internationale trein naar de hoofdstad Berlijn gaan en kun je hier wat leren over de interessante, roerige geschiedenis van deze stad. Deze stad, die iets meer dan 20 jaar geleden nog was opgedeeld in Oost- en West-Berlijn, laat tegelijkertijd zien hoe de stad er vroeger bij lag en hoe het is geworden. Bekijk bijvoorbeeld het indrukwekkende Checkpoint Charlie, wat tot en met 1989 een punt was voor westerlingen om voor een dagje van West- naar Oost-Berlijn te komen. Ook intrigerend zijn de vele historische musea. Wil je daarnaast eens lekker winkelen? Bezoek dan eens het grote warenhuis ‘Kaufhaus des Westerns’. Berlijn is de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer populaire stad onder jongeren. Met de trein is het ook voor jongeren goed te betalen om er te komen. Je bent al voor 49 euro met de internationale trein in Berlijn!

Bestemmingen in Duitsland

Maar er zijn meer steden in Duitsland om met de internationale trein te bezoeken. Neem bijvoorbeeld het prachtige Frankfurt. Deze stad is rijk aan interessante musea, zoals de Schirn Kunsthalle Frankfurt in de Altstadt, voor de moderne kunst. Er is daarnaast een heuse Museumoever vol met musea om middagen rond te lopen. Daarnaast kun je in het najaar de mooiste kerstmarkten verwachten in deze stad. Je bent al in Frankfurt voor 39 euro! De internationale treinen gaan daarnaast ook naar München, een stad die zeker de moeite waard is vanwege haar eeuwenoude kerken, zoals de sint Michaelskerk en de Asamkerk. Bekijk ook eens het prachtige classicistische paleis, de Residenz. In ticket naar München heb je al vanaf 29 euro. Naar Keulen is het bovendien nóg veel goedkoper. Hier ben je namelijk al voor 19 euro met de internationale trein! Er zijn nog veel meer betaalbare bestemmingen in Duitsland.

Internationale treinplanner

Als je met de internationale trein naar Duitsland wil gaan, dan kun je met de internationale treinplanner je reis plannen. Je kunt een startplaats opgeven om te vertrekken en een plaats van bestemming. Ook geef je aan op welke dagen je wilt reizen. De internationale treinplanner zoekt de mogelijke reizen voor je op en laat je zien wat de goedkoopste mogelijkheden voor je zijn. Op deze manier betaal je nooit teveel voor je reis naar Duitsland. Reizen is namelijk leuk, maar als het teveel kost hou je weinig geld over om leuke dingen te doen. Kies daarom voor goedkoop reizen mét comfort. Ga met de internationale trein naar Duitsland!