Comfortabel naar Brusseltrein naar Brussel

Op vakantie naar Brussel? Kies dan voor gemak en comfort en ga met de internationale trein! Wie bovendien met de internationale trein naar Brussel gaat, kiest voor een goedkope reis, met alleen maar voordelen. Je bent al met de internationale trein in Brussel voor maar 29 euro! Boek daarom vandaag nog een ticket met de internationale trein naar Brussel.

Een enkel ticket naar Brussel heb je dus al vanaf 29 euro en een weekendretour kun je ook al voor minder dan 50 euro krijgen. Je reist met de Thalys en InterCity op een snelle manier naar Brussel. Bovendien reis je op een comfortabele manier naar de hoofdstad van België. Je kunt zowel eerste als tweede klas reizen. Als je dus voor een weekend de prachtige hoofdstad van België wil bekijken, dan maakt de internationale trein dit een stuk gemakkelijker voor je. Bovendien kun je in de trein genieten van het prachtige uitzicht dat de pittoreske plaatsjes in België je bieden.

Bezienswaardigheden in Brussel

In Brussel zelf valt ook genoeg te zien! Het is in eerste plaats natuurlijk dé stad waar het Europese Parlement bijeenkomt. De stad heeft dan ook een belangrijke functie binnen Europa. Maar er is meer dan alleen het politiek aspect van Brussel. Een bezoekje aan Brussel begin je bij de Grote Markt. Dit is het centrale plein van de stad, waar je lekker kunt uitrusten en op het terras kunt genieten van de prachtige gevels van de gildehuizen. Daar dicht in de buurt vind je het beroemde beeld van Manneken Pis. Dit kleine beeldje is eigenlijk hét symbool van Brussel. Je moet het dan ook even gezien hebben!

Maar er zijn meer bezienswaardigheden in Brussel die je na je reis met de internationale trein zeker even moet bekijken. Wat dacht je namelijk van het Atomium? De naam zegt het eigenlijk al: het is een uitvergrote atoom als beeld. Naast Manneken Pis is het Atomium ook één van de bezienswaardigheden die niemand mag missen. Het is in feite hét architectonische bouwwerk van Brussel. Er is natuurlijk nog veel meer te zien in Brussel, zoals het Jubelpark, het Stadshuis en het Koninklijk Museum. Aan jou om er een leuke citytrip van te maken!

Brussel verbindt Vlamingen en Wallonië

Wat Brussel ook een interessante stad maakt om met de internationale trein heen te gaan is de taal. Er wordt namelijk niet één taal gesproken in deze stad, maar er zijn gedeeltes waar men Frans spreekt en gedeeltes waar men Vlaams spreekt. Het ligt dan ook in het grensgebied van Vlamingen en Wallonië. Dit maakt het een interessante stad om in één keer iets te leren van zowel Wallonië als Vlamingen. In de internationale trein wordt trouwens wel gewoon Nederlands gesproken. Brussel heeft al met al genoeg te bieden om eens een keer te bezoeken met de internationale trein. Boek daarom online een goedkoop ticket en neem eens een bezoekje aan deze prachtige hoofdstad van België.